Zelfbediening op een hoger niveau

Dag lange wachtrijen bij de kassa. Hallo meer keuzevrijheid.

Met de MynOber Bestelzuil kunnen uw gasten via een groot touchscreen zelf op een overzichtelijke en leuke manier hun eigen menu samenstellen, bestellen en betalen. Hierdoor hoeven zij niet lang te wachten en verlaagt u de druk aan de kassa.

featured

Gemak voor uw gast

Uw gast staat altijd vooraan in de rij.

De gebruiksvriendelijke bestelzuil biedt extra service voor uw gasten, want zij kiezen zelf de bestel- en betaalmethode die zij het prettigst vinden: aan de kassa, bij de bestelzuil of via de handige Bestelapp. Het gemak van de Bestelzuil of Bestelapp is dat uw gasten niet in de rij hoeven te staan, maar direct en in hun eigen tempo een menu kunnen samenstellen.

Als de betaling via de bestelzuil is afgerond, krijgt uw gast een bon met naam en/of bestelnummer. Tegelijkertijd wordt de bestelling automatisch naar de keuken gestuurd. Op een scherm bij de fysieke kassa ziet uw gast vervolgens de status van de bestelling.

Gemak en voordeel voor u

Een betaalbare oplossing voor de horeca.

Doordat uw gasten via de handige bestelzuil zelf hun bestelling plaatsen, verlaagt u de druk bij de fysieke kassa. Zeker op piekmomenten is dit een verademing voor zowel gasten als personeel. U kunt daardoor meer bestellingen verwerken en uw omzet laten stijgen.

De MynOber Bestelzuil is rechtstreeks gekoppeld aan uw eigen kassasysteem. Hierdoor hoeft u naast de bestelzuil niet te investeren in extra apparatuur. MynOber maakt het voor u dus erg betaalbaar. Bent u benieuwd naar de terugverdientijd van de bestelzuil? Dit kunnen we precies voor u uitrekenen.

Wilt u wel de mogelijkheden, maar niet de bestelzuil met pinterminal, bonprinter en metalen behuizing? MynOber is dan ook prima te gebruiken als app op een tablet. Zo kunt u het bijvoorbeeld ook in vergaderruimtes inzetten.

Combineren met andere diensten

De MynOber Bestelzuil is perfect te combineren met een fysieke kassa en de Bestelapp. U geeft uw gasten daarmee alle manieren om op een innovatieve en gebruiksvriendelijke manier in uw restaurant, lunchroom, bowling of cafetaria te bestellen en te betalen.

Ook wachtrijen laten verdwijnen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de bestelzuil? Laat uw gegevens dan achter via onderstaand formulier of neem via tel. +31 (0) 88 923 8300 of e-mail info@mynober.nl vrijblijvend contact op voor een gratis demo of persoonlijk adviesgesprek op maat.