Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Bestellingen opnemen, maar dan gebruiksvriendelijk en efficiënt.

U wilt uw gasten snel en goed bedienen en daarbij ook uw personeel efficiënt inzetten? Via de MynOber Handheld app voor de horeca kunt u dit op een moderne en gebruiksvriendelijke manier bereiken.

Handige app voor de bediening

De MynOber app is ook beschikbaar als draadloze en mobiele bestelterminal voor uw bediening. De ober kan hiermee op een snelle, moderne en gebruiksvriendelijke manier de bestelling van uw gasten direct doorgeven aan de bar of keuken. De app biedt ook handige informatie, zoals de prijzen van dranken en gerechten of het totaalbedrag van een openstaande rekening.

Kleine investering, snel terugverdiend

Deze draadloze bestelterminal laat uw omzet stijgen met 30%. Uit onderzoek blijkt dat een draadloze bestelterminal, zoals de MynOber Handheld app, een kleine investering is die op korte termijn is terugverdiend. Door het gemak van bestellen en de hogere efficiëntie, stijgt de omzet namelijk tot wel 30%! Ook fouten in de bestelling, en dus kosten, komen aanzienlijk minder voor. De Handheld app is snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Uw personeel went er dus snel aan.

featured

Hoe werkt de handheld app?

De Handheld app voor Android en iOS is gekoppeld aan het kassasysteem van Carian.

De Handheld app staat via internet in directe verbinding met de bar of keuken en uw kassasysteem van Carian. Daardoor kan de bar of keuken gelijk aan de slag en wordt de bestelling automatisch ingevoerd in het kassasysteem. Uw ober hoeft dan minder heen en weer te lopen en geen dubbel werk meer te doen. Uw gast profiteert daardoor van een snelle bediening en fout opgenomen bestellingen komen niet meer voor.

De Handheld app is beschikbaar op alle gangbare tablets en smartphones met Android of iOS in alle formaten. Denk bijvoorbeeld aan een Samsung, iPhone, iPod of een elegante iPad mini in een speciale kelnerhouder. Ook kunt u de app gebruiken op een apparaat met IP-67-certificering die is beschermd tegen vallen, stoten, water en stof. U kiest dus eerst zelf het apparaat en formaat dat u prettig vindt en installeert vervolgens de app via Google Play of de App Store.

Combineren met andere oplossingen

De MynOber Handheld app is uitstekend te combineren met de Bestelapp en de Bestelzuil. Uw gast kan daardoor altijd kiezen tussen zelf bestellen of bestellen via de bediening. U geeft uw gast daarmee de ultieme keuzevrijheid en de allerbeste beleving. Omdat alle bestellingen altijd rechtstreeks in uw kassasysteem komen, houdt u altijd het overzicht. Zonder extra werk of kosten.

Meer weten?

Op zoek naar een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en betaalbare handheld app? Laat uw gegevens dan achter via onderstaand formulier en ontvang 3 gratis offertes van verschillende leveranciers. U kunt ook via tel. +31 (0) 88 923 8300 of e-mail info@mynober.nl vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag meer over de handheld app.