Interactief online bestellen voor de horeca

U bedient uw gasten. MynOber bedient de horeca.

MynOber is hét merk voor interactief en online bestellen in de horeca. Wij bieden een totaaloplossing met producten en diensten waarmee we horecaondernemers geheel ontzorgen op het gebied van mobiel bestellen en zelfbedieningssystemen.

Onze diensten focussen op de 3 belangrijkste factoren welke interactief bestellen succesvol maken en uw omzet doet stijgen.

  1. Self-order apps
  2. Gasten WiFi
  3. Kassasysteem

Daarnaast bieden we met de Bestelapp, Bestelzuil, Handheld App echt een totaalpakket voor horecaondernemers die op een innovatieve, effectieve en efficiënte manier hun gasten willen bedienen.

MynOber beschikt over ruime kennis, relevante ervaring en de juiste partners om al deze producten en diensten optimaal te laten samenwerken. U kunt daardoor op een betaalbare manier en zonder extra werk uw omzet zien stijgen.

Onze visie

Gebruiksvriendelijke innovatie stimuleert groei en gebruik.

Gebruiksvriendelijke en betaalbare totaaloplossing

Wij weten uit eigen onderzoek dat horecaondernemers hun gasten graag de mogelijkheid van mobiel bestellen willen aanbieden. Met de producten en diensten van MynOber bieden wij horecaondernemers nu de kans om op een betaalbare manier aan de behoeften van horecabezoekers te voldoen.

Door onze innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen genieten consumenten meer van hun horecabezoek en zien ondernemers hun omzet groeien. Zo bieden wij de horeca echt toegevoegde waarde.

Uw voordelen

Meer tevreden gasten + meer efficiëntie = meer omzet.

Door de innovatieve producten en diensten van MynOber geeft u uw gasten meer keuzevrijheid en flexibiliteit, maar ook een fijnere beleving. Zij zullen daardoor sneller en vaker een hapje, drankje of gerecht bestellen, waardoor u uw omzet ziet groeien. Uw bedrijfsvoering zal daarnaast efficiënter verlopen, omdat uw personeel minder heen en weer hoeft te lopen, er geen foutief opgenomen bestellingen meer voorkomen en bestellingen sneller verwerkt kunnen worden. Onze producten en diensten kosten u daarnaast geen extra tijd en kunnen eenvoudig aansluiten op uw huidige kassasysteem en printer(s).

Meer omzet

Uw gasten zullen sneller en vaker bestellen, omdat ze dit op elk gewenst moment kunnen doen. Uw bediening kan zich daardoor meer richten op upsell.

Meer tevreden gasten

U geeft uw gasten meer keuzevrijheid en maakt van het horecabezoek een leuke en gastvrije beleving. Dit leidt tot meer tevreden gasten, die graag bij u terugkomen. Gastvrijheid staat immers centraal in de horeca!

Meer contactmomenten

Doordat gasten via meerdere kanalen kunnen bestellen, wordt er vaker een hapje of drankje geserveerd. Dit zorgt voor meer contactmomenten, waardoor persoonlijk contact wordt gestimuleerd. De bediening kan daardoor meer aandacht geven aan een persoonlijke beleving.

Ondersteuning voor het personeel

MynOber is de oplossing voor het personeelstekort in de horeca door uw huidige personeel te voorzien van digitale versterking. Zonder extra kosten. Ontdek nu wat wij voor u kunnen betekenen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Efficientere bedrijfsvoering

Uw personeel weet precies waar de bestelling geserveerd moet worden en foutief opgenomen bestellingen zijn verleden tijd, ook op de drukste momenten. Uw personeel is daardoor minder bezig met opnemen van een bestelling en meer met het gastvrij brengen en presenteren van lekkere hapjes en drankjes.

Binnen één dag aan de slag

MynOber koppelt eenvoudig aan uw eigen kassasysteem en printer(s). U hoeft dus niet te investeren in extra apparatuur en kunt al binnen één dag aan de slag.

Aantrekkelijk voor nieuwe gasten

U onderscheidt zich van de concurrentie, doordat u uw gasten net dat beetje extra beleving, service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht kunt geven.

Snel inspelen op acties en trends

De digitale menukaart van MynOber bevat uw eigen logo, huisstijl en prijzen. Heeft u een actie? Dan past u in een paar klikken snel alle menukaarten aan.

Ondersteuning

U kunt voor de horeca tegenwoordig kiezen uit zeer veel verschillende soorten bestelterminals, handhelds, handterminals en kassasystemen. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om daaruit een goede keuze te maken. De medewerkers van MynOber zijn onafhankelijk en hebben veel ervaring met alle systemen. Wij kunnen u daardoor uitstekend helpen en adviseren over welke oplossing het meest geschikt is voor uw horecaonderneming.

Nieuwsgierig geworden?

De medewerkers van MynOber weten waarover ze praten en zijn makkelijk te benaderen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat uw gegevens dan achter via onderstaand formulier of neem via tel. +31 (0) 88 923 8300 of e-mail info@mynober.nl vrijblijvend contact op. We helpen u graag.